Fotó: Szami
Az áprilisban kóstolt Rafa cake vagy a márciusi ajánlóban megjelent OOLONG LAGOON is könnyed, frissítő italok voltak, de ha azokra azt mondtuk, hogy megidézik a nyári koktélok világát, akkor a GINFUZIO egy az egyben maga a nyár!
Szóval, amit tudni lehet, hogy az Uradalmi srácok gondoltak egyet és készítettek egy gint- mert ugye ez csak így megy, ha az ember tud már sört főzni, akkor a gin sem lehet olyan meredek vállalás, nekik legalábbis biztosan nem. Hogy pontosan hogy is alkották meg a long drink alapját adó alkoholt, némi homály fedi, titokzatosak a lepárlójukat illetően, de biztosan profi kezekben volt végig a folyamat, ha abból indulunk ki, hogy söreiket a Fehér Nyúl Brewery-nél főzik, akik szintén eléggé a topon vannak, ha magyar kézműves sörök kerülnek a terítékre.
Ahogy a pohárba csorog a szénsavas italunk már a színe is magával ragad, az illatában és ízében pedig egyaránt citrusosság és a gin tévedhetetlen fűszeressége érződik ki leginkább. Ez tényleg az az „üdítő”, amit bármikor szívesen felszisszentenék egy nyári nap végén, otthon, nyaraláson, barátokkal, egyedül. Ahogy a sörmanufaktúra csapata is írja „természetes grapefruitlé és a prémium gin tökéletes párosításával született – üdítő, gyümölcsös, és elképesztően friss” – és minden szavuk igaz.
De természetes a To the Talk tulajdonosát, Kareszt is megkérdeztük, mit gondol a májusban megjelent újdonságról:
„Egy igazán remek, formabontó itallal rukkolt elő az Uradalmi Sörmanufaktúra. Az alap egy sajátos ízvilágú, hazai lepárlómesterekkel közösen megálmodott prémium gin, amihez zseniálisan illik a zamatos grapefruitlé. Könnyed, friss igazi nyári hűsítő ital, amiből az első szállítmány szinte teljesen elfogyott. Természetesen az utánpótlás már úton van!„
Ha pedig valakit nem győzött még meg áradozásunk a „belsőről”, akkor vessen csak egy pillantást a külcsínre, mert a csomagolás amennyire egyszerű, annyira ütős is lett!